• Museum

 • Catalog

 • Winkel

 • Informatie

  Colofon

  De website homecomputermuseum.nl is ontwikkeld door 5701 CrossMedia in samenwerking met de medewerkers van het HomeComputerMuseum. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

  Redactie

  Gijs van de Westerlo
  Marcel van den Berg
  Pepijn van der Heijden
  Pleun Verlijsdonk

  Eind redactie

  Bart van den Akker
  Patrick van Halen

  Neem contact op met de redactie

  Ontwerp, vormgeving & realisatie:

  Disclaimer

  De website HomeComputerMuseum.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. HomeComputerMuseum aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. HomeComputerMuseum gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

  Disclaimer e-mail

  E-mail van HomeComputerMuseum kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. HomeComputerMuseum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

  Auteursrecht

  Alle teksten en afbeeldingen op homecomputermuseum.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen tenzij anders aangegeven. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?