Playstation 3 Test/Debugging Station

Functioneel identiek aan een normale PS3, het test- en debuggingstation wordt geleverd met een paar extra functies.

Playstation 3 Test/Debugging Station

Functioneel identiek aan een normale PS3, het test- en debuggingstation wordt geleverd met een paar extra functies.

Je kunt homebrew-software en games spelen of testen op het PlayStation 3-debugging, in tegenstelling tot de PS2 en de test-tegenhanger, een 'zeer' gewilde eigenschap in de primeur van de PS3. Het is echter vrij eenvoudig om software te jailbreaken of op maat te installeren op 'elke' PS3 om het functioneel in staat te stellen om vandaag precies hetzelfde te doen. Het heeft dus 'iets' van zijn unieke functionaliteit verloren.
Net als bij het PS2-test- en debuggingstation kun je schijven uit elke regio afspelen, omdat deze functie bedoeld was voor ontwikkelaars om games te lokaliseren voor de regio waarin ze zich niet bevonden.
Net als bij het PS2-debugstation had de PS3 nog minder reden voor regio-locked versies van de games vanwege de sprong van CRT (Analoog) naar digitale TV.

Met het PS3-debuggingstation kun je ook gamebestanden van schijven en op een externe harde schijf laden via USB, of games laden via die USB. Heel handig als je een overvloed aan PS1-, PS2- of PS3-games wilt spelen zonder overal een draagtas vol schijven te moeten sjouwen.

Toegang krijgen tot het playstation Plus netwerk, of online spelen 'is' mogelijk met dit station. U kunt echter een verbod riskeren, zoals het geval is met gejailbreakte PS3's, als voorzorgsmaatregel tegen cheaten/hacken.

Soort
Spelcomputer
Fabrikant
Releasedatum
maart 2012
Processor
Cell microprocessor @ 3.2 GHz
Geheugen
256 MB XDR DRAM

Museum collectie

Opgesteld in de spacebar ruimte.
Collectie Serienummer Eigenaar
Playstation 3 Test/Debugging Station 00-27450252-0205714 Jacco Bonte
Ondersteun het museum via
Patreon | PayPal | SponsorKliks

Zoeken