Hardware uitlenen

Heeft u een waardevolle computer staan die u eigenlijk niet kwijt wilt, maar u wilt deze wel laten zien in een museum?

Alle computers van het HomeComputerMuseum zijn particulier eigendom. Dit om de toekomst van de museumobjecten te garanderen en los te koppelen van de stichting.

Uit ervaring kunnen wij melden dat oude computers juist defect raken als deze niet meer worden gebruikt. In het HomeComputerMuseum worden deze computers dan ook bijna dagelijks ingeschakeld om ervoor te zorgen dat er geen schade door stilstand ontstaat. Als extra voordeel kunnen mensen er ook optimaal van genieten of bekijken.

Er worden op papier afspraken gemaakt wat er met het uitgeleende gebeurd:

  • Mogen er bezoekers aan komen?
  • Mag HomeComputerMuseum de machine inschakelen en desgewenst repareren?
  • Betreft het een tijdelijke uitleen of een permanente uitleen?

Het object blijft uw eigendom, dus u bepaalt. Wilt u het object weer in huis? Geen probleem. U mag ook altijd bij de machine en krijgt dus een permanente toegangskaart tot het museum. Ook uw naam wordt, indien gewenst, vermeldt bij het object als zijnde eigenaar.

Wenst u gebruik te maken van één van de mogelijkheden, neem gerust contact op en wij zullen u binnen 24 uur van een antwoord voorzien. Alvast dank voor het overwegen dat uw computer(s) in het grootste Interactieve computermuseum van de Benelux komt.

Ondersteun het museum via
Patreon | PayPal | SponsorKliks

Zoeken