Oude (bedrijfs)computers (datavernietiging)

Heeft u één of meerdere oud-zakelijke computers over en wilt u wat bijdragen aan het milieu en aan een goed doel? Overweeg eens om deze computer(s) aan het HomeComputerMuseum te doneren of verkopen. U helpt het museum, u helpt een arm gezin en u draagt bij aan een beter milieu.

Uw oude data, gecertificeerd verwijderd.

 

Elke computer welke wij binnenkrijgen voor de verkoop, wordt altijd opnieuw geïnstalleerd. Echter, voor sommige mensen is deze verwijdering van data niet afdoende. Hiervoor maken wij gebruik van Blancco.
blancco
Voor elke gewiste harddisk kunnen wij een certificaat leveren met de gewenste veiligheid (aantal keren data overschreven). Deze software wordt door overheden en ziekenhuizen gebruikt en voldoet aan deze eisen om onomkeerbare data vernietiging. Indien wij de computer daarna mogen verkopen, is deze service gratis. Bij alleen wissen vragen wij hier een vergoeding voor, afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de te wissen disk.

Het tweede leven van uw oude (bedrijfs) computer (ook laptops)

 

Dankzij onze nauwe samenwerking met o.a. Stichting Leergeld en vanwege onze kennis van reparatie, kunnen wij uw afgeschreven computers een prachtig nieuw leven geven.

Wij zorgen dat alle data professioneel wordt verwijderd en dat de computer wordt voorzien van een veilige installatie.

Hierna wordt de laptop tegen een zachte, maar realistische prijs, aangeboden. Veel gaat naar arme gezinnen die een laptop nodig hebben via Stichting Leergeld, maar ook losse verkoop vindt plaats. In alle gevallen geven wij zelf garantie op de laptops.

Uw oude computer of laptop kan iemand anders nog jaren gelukkig maken en ervoor zorgen dat kinderen met een veilig besturingssysteem het Internet op kunnen of zelfs thuisonderwijs kunnen volgen.

Bovendien voorkomt u dat een goedwerkende machine laat vernietigen, terwijl u hiermee naast een gezin, ook een museum ondersteunt.

Neem contact op

 

Huidige voorraad

 

Kijk voor onze huidige voorraad computers in onze Refurbished webwinkel of kom langs in het museum.

Indien er grote(re) hoeveelheden computers worden gedoneerd of moet worden ingekocht, neem dan ook contact met ons op.

Ondersteun het museum via
Patreon | PayPal | SponsorKliks

Zoeken