Financiële donatie

Steun het HomeComputerMuseum: Maak het verschil!

Het HomeComputerMuseum is een unieke instelling die gewijd is aan het behouden, onderzoeken en presenteren van de geschiedenis van de thuiscomputer. We zijn er trots op dat we een culturele ANBI-status hebben, wat betekent dat elke donatie aan ons museum van grote waarde is en fiscale voordelen kan opleveren voor donateurs.

Anonieme donaties

We begrijpen dat sommige mensen de voorkeur geven om anoniem te doneren. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om uw steun anoniem te maken. Als u ervoor kiest om een donatie in geld te doen, kunt u deze overmaken naar NL51INGB0008302302 op naam van Stichting HomeComputerMuseum, onder vermelding van "Donatie". Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van onderstaand formulier waarbij geen data wordt verstuurd naar externe bronnen.

Uw donatie maakt het verschil

Elke donatie die we ontvangen, wordt volledig gebruikt ter ondersteuning van het HomeComputerMuseum. Uw gulle bijdrage stelt ons in staat om meer onderzoek te doen naar de geschiedenis en de verhalen van de thuiscomputer. We streven ernaar om ons publiek te informeren en te inspireren met boeiende tentoonstellingen, educatieve programma's en evenementen.

Terugbrengen van mensen naar een betaalde baan

Een ander belangrijk doel van het HomeComputerMuseum is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven terug te keren naar een betaalde baan. Door middel van training en begeleiding bieden we deze individuen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. Met uw donatie kunnen we meer mensen helpen en hun leven positief beïnvloeden.

Vrienden van het Museum

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om een Vriend van het Museum te worden. Door jaarlijks een donatie te doen, kunt u ons museum structureel ondersteunen. Voor meer informatie over de voordelen en deelname als Vriend van het Museum, verwijzen wij u graag naar onze Vriendenpagina op onze website.

Maandelijkse bijdrage en computeradoptie

Als particulier kunt u op twee manieren bijdragen aan het HomeComputerMuseum. Ten eerste kunt u een maandelijkse bijdrage leveren via Patreon, waarmee u ons in staat stelt om doorlopende projecten te realiseren en de collectie uit te breiden. Ten tweede kunt u een computer adopteren en daarmee een tastbaar onderdeel van de geschiedenis van de thuiscomputer ondersteunen.

We danken u hartelijk voor uw steun aan het HomeComputerMuseum. Samen kunnen we de geschiedenis van de thuiscomputer behouden en ervoor zorgen dat deze belangrijke verhalen worden verteld.

Uw donatie maakt een wereld van verschil!

ValutaBedrag

 

 

Ondersteun het museum via
Patreon | PayPal | SponsorKliks

Zoeken