5-jarig jubileum EXTRA

Op 17 maart 2018 bestaat het museum exact 5 jaar. Op 18 maart zullen we een gigantisch leuke, bijzondere, positieve aankondiging doen! Uiteraard gaan we ook verder om dit eerste lustrum uitgebreid te vieren!

Het HomeComputerMuseum heeft het allemaal meegemaakt. Een uitdagende start, de redelijke groei na op de rand van faillissement te hebben gezeten eind 2018, het verhuizen in 2020 en 1,5 maand later sluiten vanwege een pandemie die uiteindelijk 2 jaar heeft gekost tot de groei waarin we nu zijn. Het HomeComputerMuseum heeft in 5 jaar veel ups & downs gehad en er zullen er vast veel komen, maar deze gaan we met het voltallige team ook met vol vertrouwen tegemoet. Nergens anders ter wereld zijn er meer dan 15.000 museumobjecten in een computer museum te vinden, nergens anders is er een museum met zo'n gigantische impact op sociaal en cultuurhistorisch gebied.

Op zowel 17 als 18 maart hebben we gedurende de hele dag Vrienden van het Museum over de vloer, er is live muziek, er zijn hapjes en er zullen veel verhalen worden gedeeld.

Entree zal de normale entreeprijs zijn en uiteraard staan alle computers aan. We gaan open om 11:00 en sluiten in principe om 18:00, maar als het gezellig is blijven we feesten!

Ondersteun het museum via
Patreon | PayPal | SponsorKliks

Zoeken